zaal bij Robbee

Bedrijfsmassage - Persoonlijke APK

In deze tijd met een virus dat ons erg ziek kan maken, vraag ik je om af te melden als je smorgens gezondheidsklachten hebt. 


De persoonlijke APK kun je ook in mijn praktijk boeken:

's morgens om 8:00 of om 8:30!


Bestel hier 3 APK zittingen voor een aanbiedingstarief.Gezondheid en financiën

Vergeleken met de kosten van een niet inzetbare werknemer is P-APK kosteneffectief: hij verdient zijn investering terug!

Met de APK op de stoel houdt je jezelf fit, eventueel opkomende klachten worden vroegtijdig ontdekt, en uitval krijgt minder kans.

De persoonlijke APK kan -mits onderdeel van het arboplan- ten laste van de winst worden gebracht, waardoor de fiscus een flink deel meebetaalt!


Hoe het werkt

Op meer dan 200 punten worden hoofd, nek, schouders, armen, handen en heupen door de kleding heen getest.

De lichte tot stevige druk waarmee dit wordt gedaan, reduceert stresshormonen en stimuleert de bloedsomloop. Na vijftien minuten voel je je merkbaar helderder in je hoofd! 

Onderzoeken hebben deze en andere positieve effecten van regelmatig ontvangen P-APK's (de oude naam is stoelmassage) aangetoond.  Een samenvatting van verslagen van 3 verschillende onderzoeken  stuur ik je graag toe, of bespreek ik met je in combinatie met een gratis demonstratie voor maximaal 3 personen! Informeer naar de voorwaarden. 


De Kosten

Stuur voor meer informatie een mailtje: rob@vitaliteitsmassage.nl.

Een proefperiode van drie maanden maakt snel duidelijk wat het voor jouw bedrijf doet!

 

 

ROBBEE® VITALITEITSMASSAGE - logo
ROBBEE®VITALITEITSMASSAGE
Ga direct naar

 

Bert Schaper, grafisch vormgever:

'Door je uitstraling had ik eigenlijk helemaal geen twijfels of ik het wel zou uitproberen. En over de resultaten ben ik heel tevreden.

Aanvankelijk dacht ik dat het alleen verwennerij was, zonder bijzonder nut, maar het blijkt ook een soort preventieve werking voor me te hebben omdat ik klachten begon te ontwikkelen toen ik even niet kon komen. En sinds ik weer stoelmassages neem zijn die klachten weer verdwenen.

Ik raad het aan aan mensen die vage klachten hebben. Die klachten heb je bij mij mooi weggekregen, waardoor ik nu weer lekker in mijn lijf zit en probleemloos mijn werk kan doen.'