Over ROBBEE®

Over ROBBEE®

Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde. 

Rob geniet!

De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer. Kies hier de massage die u zoekt.

Wilt u meer weten over Rob? Klik op de link rechtsboven om te lezen wat hij over zijn privéleven zegt...

In 2010 kwam Nelleke Beenker in het bedrijf en is de eenmanszaak overgegaan in een Vennootschap onder Firma.
Nelleke is verantwoordelijk voor de verkoop van massagehulpmiddelen en studiemiddelen, die worden aangeboden via www.triggershop.nl.

Daarnaast houdt ze zich bezig met haar grote passies: meubelrestauratie, tekenen, schilderen, beeldhouwen en pottenbakken. Kijk eens op haar website: www.nelleke.net

 

 

Ga direct naar

Twee van de boeken die Rob vertaalde: