zaal bij Robbee

Taotouch massage

Hoe het werkt
Onder de naam Taotouch Massage geef ik massages die ook wel bekend staan als 'Healing Tao' of Tantrische massage. Ook de Pelvic Release (yoni, lingam, anus) valt onder deze noemer.

Aangezien hierover veel verwarring bestaat, omdat dit soort massage vaak wordt verward met erotische massage, vertel ik je nu vast dat deze behandelingen altijd vooraf worden gegaan door een intakegesprek. Dat kan in de praktijk of middels een skype of telefonisch consult. Reserveer hiervoor een uur. 

In het intakegesprek bespreken we je wensen en verwachtingen, en al het andere dat van belang kan zijn om jou een fijne behandeling te kunnen laten ervaren. Zo wil ik vooraf duidelijkheid krijgen over de intentie waarmee je de behandeling wilt ervaren.

Dat kan zijn omdat je dat stromen van de seksuele energie in je lichaam wilt voelen, omdat je hebt gehoord dat het 'goed is voor je zelfvertrouwen', zoals een cliënte zei, of om simpelweg te genieten.

Welkom, ook voor deze massagevorm. 

#METOO

Ook ik wil ingaan op de #MeToo hashtag, die in de media gebruikt wordt, waarmee men aangeeft dat men ook ervaring heeft gehad met ongewenste seksuele bejegening.

Enorm veel mannen en vrouwen, hebben hier ervaring mee, ik zelf ook. De herinnering daaraan kan zich vastzetten in je lichaam en alle contacten die erna komen beïnvloeden. Bijvoorbeeld in de vorm van pijn, een verdooft of verkrampt gevoel, een ontoereikend lichaamsgevoel, verandering van je zelfbeeld of het beeld van de ander.

Het is heel fijn als je "opluchting" kunt ervaren in die vaak verharde plekken in je lijf. En dat geldt net zo goed voor je bekken als voor elk ander deel van je lijf.

Door goed te voelen, aandacht te geven en te luisteren naar wat er in jou aandient tijdens de massage. Door af en toe te benoemen wat je tegenkomt, letterlijk uit-spreken wat je voelt, kunnen dat soort spanningen in je lichaam transformeren tot ontspanning. De letterlijke betekenis van release is 'bevrijding'!

Dus nogmaals, voor de duidelijkheid:

Als masseur/coach raak ik je aan, op een professionele manier, ten dienste van jou en jouw proces. Wat je wel en niet wilt, hebben we vantevoren besproken. En die aangegeven grenzen respecteer ik.

REFERENTIE

Anoniem:
'Ik zocht ver van mijn woonplaats een masseur die me een tantrische massage kon geven omdat ik me geremd voelde in mijn contact met mannen. Rob gaf me precies wat ik nodig had: een veilig gevoel, en hij voelde haarfijn aan wanneer hij iets wel of niet moest doen. 
Na drie behandelingen mocht hij mijn yoni aanraken. Ik had graag nog meer afspraken gemaakt, maar vond ineens een vriend met wie ik verder kon experimenteren.'

 

Kosten

intake 

minimum behandelduur

1 uur

1½ uur

 60,00

120,00

extra tijd ½ uur  40,00

 

   

 

 

 

ROBBEE® VITALITEITSMASSAGE - logo
ROBBEE®VITALITEITSMASSAGE
Ga direct naar

‘Ik zag dat je op een lijst staat van betrouwbare tantra-masseurs, en besloot om je eens uit te proberen. Nadat ik je eenmaal ontmoet had was mijn twijfel helemaal weg. De behandeling was heerlijk. Ik voelde me gewoon zweven.
Dit zou eigenlijk iedere vrouw moeten ervaren! Onder mijn FB vrienden heb ik ook reclame voor je gemaakt.’

Sandra van der Schaaf, masseuse

- - -

'Het was een fijn samenspel, ben ook blij dat we samen kunnen bespreken wat we fijn vinden en waar we tegen aan lopen binnen ons zelf..... ik voel me compleet mezelf bij jou... in alles met wat en wie ik ben. Heerlijk om zo mezelf beter te leren kennen!'

Anoniem, sport-therapeute