zaal bij Robbee

Taotouch massage

'Als masseur/coach raak ik je aan op een professionele manier, ten dienste van jou en jouw proces. Wat je wel en niet wilt, hebben we vooraf besproken. Ik hou me aan de door jou aangegeven grenzen, en laat me inspireren door de ethische code van de Stichting TantraWijzer!'

Een taotouch massage, ook wel bekend als de ‘Healing Tao,’ ‘Pelvic Release,’ of Tantrische massage, biedt jou ondersteuning wanneer je fysieke of energetische stress ervaart en daardoor het contact met je lichaam bent kwijtgeraakt. Deze massage wordt nogal eens verward met een erotische massage, maar dit is het expliciet niet. De massage zorgt voor heling op een diep niveau, wanneer je bijvoorbeeld chronische pijnklachten ervaart.

Tijdens de taotouch massage word je op een zachte en liefdevolle manier in een veilige setting aangeraakt, binnen de grenzen die jij zelf aangeeft. Omdat ik van tevoren graag duidelijkheid wil krijgen over jouw wensen en verwachtingen, houden we eerst een uitgebreid intakegesprek van een uur, via online verbinding of via de telefoon. Zo kan ik jou een fijne behandeling bieden waar jij je 100% goed bij voelt.

Het best is om me even te bellen om dat in te plannen. Als je dat prettig vindt, dan kun je de intake ook hier in de praktijk doen, en tevens een korte massage van me ontvangen op de massagestoel. 

Velen ervaren na een taotouch massage meer zelfvertrouwen in de dagelijkse omgang met anderen en kunnen weer genieten van seksuele omgang met hun partner, zonder pijn of verkramping. Het is regelmatig voorgekomen dat een cliënte na een keer of drie, vier zichzelf terugvond in een een liefdesrelatie...

Dit komt doordat bepaalde spanningen die jij ooit onbewust in je lichaam hebt vastgezet na pijnlijke ervaringen zoals mishandeling of misbruik, op kunnen lossen. Je zult ervaren dat aanraking ook prettig kan zijn en veilig kan voelen. Velen durven na de massage het lichamelijke contact met anderen weer aan te gaan. Eigenlijk altijd voel je erna jouw seksuele energie weer stromen.

Je voelt je opnieuw verbonden met je lijf en kunt de signalen die je lichaam tijdens de massage afgeeft, goed waarnemen en benoemen. Door tijdens de massage oprecht naar jouw lichaam te luisteren en hier de volledige aandacht aan te schenken, zullen de spanningen in je lijf loskomen. Dit kan voor jou voelen als een enorme bevrijding (zoals de letterlijke betekenis van het woord ‘release’).

Eén van mijn klanten zegt hierover:

'Dank je wel voor de ervaring. Ik bewaar er een heel bijzondere herinnering aan, voel me gekend en liefdevol benaderd. Je hebt mijn vertrouwen bevestigd, en me wederom heel goed aangevoeld. En al heb ik me niet helemaal laten gaan was ik helemaal ontspannen.

Daardoor heb ik ondanks het niet helemaal laten gaan toch het gevoel dat ik me wel helemaal overgaf aan de ervaring. Dat vind ik een bijzondere en prettige ontdekking; dat overgave niet betekent dat je alles laat gebeuren of dat je willoos/weerloos bent. Als ik het zeg vind ik het zelf niet erg intelligent klinken omdat ik cognitief natuurlijk dit allang wist, alleen in deze context was mijn ervaring en innerlijke overtuiging een andere.

En het doet me veel dat dit alles kan zonder dat het moet leiden tot geslachtsgemeenschap (gebruik expres dat woord omdat seks breder is voor mijn gevoel).  Dat was een nieuwe ervaring voor me. En daarvoor kwam ik. Het was alleen moeilijk voor me te geloven dat dat zou kunnen. En dat jij ook de grenzen zou bewaken.

Zodra je begon met me aan te raken kwam echter het vertrouwen, en je bevestigde dat door te reageren op heel subtiele signalen van mij en die ook te respecteren. Ik vind dat fijn en heel bijzonder. Het ontroert me omdat je denk ik daarin de eerste mens bent die me in fysiek contact zo subtiel leest en respecteert. '

 

Kosten

intake 

minimum behandelduur

1 uur

1½ uur

 75,00

160,00

extra tijd ½ uur  40,00

 

   

 

 

ROBBEE® VITALITEITSMASSAGE - logo
ROBBEE®VITALITEITSMASSAGE
Ga direct naar

Wat klanten zeggen

"Het is een bijzondere en weldadige ervaring door Rob gemasseerd te worden, hij is met hart en ziel betrokken bij wat hij doet, geeft vertrouwen en echte aandacht. Als je je openstelt daarvoor zijn niet alleen je lichaam, maar juist ook je hart en ziel ontspannen, open en zacht en voel je je helemaal aanwezig, levend en warm na de massage. Ik vind het een voorrecht Rob te hebben leren kennen en ga zeker een nieuwe afspraak maken."

Frederike 

- - -

‘Ik zag dat je op een lijst staat van betrouwbare tantra-masseurs, en besloot om je eens uit te proberen. Nadat ik je eenmaal ontmoet had was mijn twijfel helemaal weg. De behandeling was heerlijk. Ik voelde me gewoon zweven.
Dit zou eigenlijk iedere vrouw moeten ervaren! Onder mijn FB vrienden heb ik ook reclame voor je gemaakt.’

Sandra van der Schaaf, masseuse

- - -

'Het was een fijn samenspel, ben ook blij dat we samen kunnen bespreken wat we fijn vinden en waar we tegen aan lopen binnen ons zelf..... ik voel me compleet mezelf bij jou... in alles met wat en wie ik ben. Heerlijk om zo mezelf beter te leren kennen!'

Anoniem, sport-therapeute