Acu-yoga

'Acu-yoga: daar heb je de rest van je leven plezier van!'


Acu-yoga is een vorm van yoga waarbij je moeiteloos leniger wordt. 'Do-in' is de originele Japanse benaming; 'acu-yoga' de Westerse benaming. In China en Japan gebruikt men het om allerlei gezondheidsklachten mee te voorkomen en te verhelpen.  

Veel van de oefeningen die we doen, staan uitgebreid beschreven in het boek 'Meridiaanoefeningen' van Shizuto Masunaga, dat Rob heeft vertaald. 

Massage met handen

Opbouw van de lessen
Elke les begint en eindigt met een korte liggende oefening die is bedoeld om te voelen hoe je lichaam er op dat moment aan toe is. Aan het eind is duidelijk te voelen hoeveel ontspannener je bent geworden.

Bij de oefeningen tussen begin en eind geven we veel aandacht aan bewegen en ademen, waarbij we niet verder gaan dan onze natuurlijke grens. Verbazend is het om te merken hoe je lenigheid zelfs binnen één les al merkbaar toeneemt.

Meer info
Als je nieuwsgierig bent hoe dit werkt, bel met de docent 06-1820 1005. Je kunt je inschrijven voor een kennismakingsles zolang er nog plaats is.

Als je in het bedrijf wilt werken aan een grotere stressbestendigheid van je medewerkers is acu-yoga een ideale methode. Iedere deelnemer voelt zich beter in zijn lijf, leert wat hij of zij zelf kan doen bij stress en heeft plezier op de koop toe. Vraag om informatie!

 

Datum en tijd
Woensdagochtenden van 9.00-10.15.
Data:
van half september tot eind december,
van begin januari tot en met begin april, en
van half april tot eind juni.

Leslocatie
Wijkcentrum Grote Waal, ingang naast het Chinese Wokrestaurant Golden Garden

Prijzen in het seizoen 2020-2021
Losse les: €15,00 Aanmelden via deze link.
Cursus van 13 lessen: €125,00.

Aanmelden
Aanmelden via deze link. Voor informatie mail rob@vitaliteitsmassage.nl, of bel tel. 06-1820 1005

 

Ga direct naar