zaal bij Robbee

Taotouch massage

Hoe het werkt
Onder de naam Taotouch Massage geef ik massages die ook wel bekend staan als 'Healing Tao' of Tantrische massage. Ook de Yoni Release valt onder deze noemer.

Aangezien hierover veel verwarring bestaat, omdat dit soort massage vaak wordt verward met erotische massage, vertel ik je nu vast dat deze behandelingen altijd vooraf worden gegaan door een intakegesprek. Dat kan in de praktijk of middels een skype of telefonisch consult. Reserveer hiervoor een uur. 

In het intakegesprek bespreken we je wensen en verwachtingen, en al het andere dat van belang kan zijn om jou een fijne behandeling te kunnen laten ervaren. Zo wil ik vooraf duidelijkheid krijgen over de intentie waarmee je de behandeling wilt ervaren, bijvoorbeeld omdat je wilt 'werken aan je zelfvertrouwen', zoals pas een cliënte zei.

Als je meer wilt weten over de inhoud en de mogelijkheden, vraag me dan na afloop van een massage. 

 

Kosten

intake 

minimum behandelduur

1 uur

1½ uur

 60,00

120,00

extra tijd ½ uur  40,00
     

 

ROBBEE® VITALITEITSMASSAGE - logo
ROBBEE®VITALITEITSMASSAGE
Ga direct naar

‘Ik zag dat je op een lijst staat van betrouwbare tantra-masseurs, en besloot om je eens uit te proberen. Nadat ik je eenmaal ontmoet had was mijn twijfel helemaal weg. De behandeling was heerlijk. Ik voelde me gewoon zweven.
Dit zou eigenlijk iedere vrouw moeten ervaren! Onder mijn FB vrienden heb ik ook reclame voor je gemaakt.’

Sandra van der Schaaf, masseuse

- - -

'Het was een fijn samenspel, ben ook blij dat we samen kunnen bespreken wat we fijn vinden en waar we tegen aan lopen binnen ons zelf..... ik voel me compleet mezelf bij jou... in alles met wat en wie ik ben. Heerlijk om zo mezelf beter te leren kennen!'

Anoniem, sport-therapeute